Кличка "одержимий" метою стати триразовим чемпіоном світу

Поділитися
Кличка "одержимий" метою стати триразовим чемпіоном світу Кличко має намір знову стати чемпіоном світу © Братство Кличко
Український ветеран поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку проти Ентоні Джошуа.

Український екс-король суперважкого дивізіону Володимир Кличко (64-4, 53 КО) похвалив свого наступного суперника, яким 29 квітня на стадіоні "Уемблі" стане британський володар поясу IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО), а також назвав свою головну мету.

"Моя мета - стати триразовим чемпіоном світу. Я одержимий цією метою. Якщо Ентоні переможе, то я просто його привітаю. Але, якщо я виграю, то допоможу йому знову повернутися на ринг. Пам'ятаю, як я в перший раз побачив Ентоні на Олімпійських Іграх в Лондоні. Вже тоді у мене було відчуття, що він повторить мій шлях. Коли Ентоні був в моєму тренувальному таборі в 2014-му році, він вів себе не так, як інші. Все дуже пильно вбирав, задавав питання, спостерігав, вчився. Він видатний атлет і чемпіон. І я можу назвати наші відносини дружніми. Я називаю Ентоні своїм молодшим братом. Але навіть коли я перебував в рингу зі своїм реальним братом - конкуренція зашкалювала", - сказав Кличко-молодший.

"Мені потрібні спаринг-партнери. Ми будемо шукати хлопців, які хотіли б мене нокаутувати, і які такого ж розміру, як Ентоні. В Англії особлива аудиторія, я відчуваю зв'язок з нею. Ніколи ще не проводив бій на 90-тисячному стадіоні. Бокс народився в Англії, і я відчуваю, що приїхав додому".

29 жовтня Кличко повинен був провести другий бій проти Тайсона Ф'юрі, але через психологічні проблеми британського боксера реванш був скасований. Таким чином, Ф'юрі вдруге скасував проведення реваншу, а пізніше залишив свої пояси вакантними.

Український ветеран повинен був повернутися на ринг 10 грудня саме проти Джошуа, але отримав травму, в результаті чого плани Кличка-молодшого змінилися.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі