Київський фінал Ліги чемпіонів покажуть більш ніж в 200 країнах світу

Поділитися
Київський фінал Ліги чемпіонів покажуть більш ніж в 200 країнах світу Фінал відбудеться 26 травня © uefa.com
У Києві зіграють "Реал" і "Ліверпуль".

Київський фінал Ліги чемпіонів транслюватиметься по всьому світу. Вирішальна зустріч головного європейського клубного турніру "Ліверпуль" – "Реал" Мадрид буде транслюватися в прямому ефірі в 226 країнах світу, серед яких навіть Американські Самоа, Вануату, Гуам та інші. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Матч пройде 26 травня на НСК "Олімпійський", який в останні місяці був закритий на підготовку до цієї події. Початок матчу - о 21:45 за київським часом, а 24 травня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського відбудеться фінал жіночої версії турніру.

Повідомляється, що основні роботи на "Олімпійському" вже завершені і зараз проводиться тестування нових систем на наявність несправностей. Всього ж цей ремонт обійшовся в 102 мільйони гривень.

Зазначимо, що єдиним клубом, який представляв Україну в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів був "Шахтар". Донеччани зуміли вийти з групи з "Манчестер Сіті", "Наполі" і "Феєноордом", проте в 1/8 фіналу "гірники" не зуміли пройти італійську "Рому".

Раніше повідомлялося про те, що "Укрпошта" випустила марку до київського фіналу Ліги чемпионов.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі