Китайський клуб встановив новий трансферний рекорд міжсезоння

Поділитися
Китайський клуб встановив новий трансферний рекорд міжсезоння За Мартінеса заплатили 42 мільйони © gzevergrandefc.com
Нинішньої зими більше всіх у світовому футболі витрачають китайці.

Китайський клуб "Гуанчжоу Евергранд" підписав форварда "Атлетіко" Джексона Мартінеса за 42 мільйони євро. Контракт з колумбійським нападником розрахований на 4 роки.

У нинішньому сезоні Мартінес, який влітку перейшов з "Порту" в "Атлетіко", провів 15 матчів у чемпіонаті Іспанії, забивши 2 голи і зробивши 3 результативні передачі.

Цей трансфер став найдорожчим у нинішньому міжсезонні, а також в історії китайських клубів. Причому до цього трансферний рекорд поточної зими також належав китайцям. Клуб "Цзянсу Сайнті" підписав бразильського півзахисника Раміреса за 28 мільйонів євро. Також варто відзначити трансфери Елкесона з "Гуанчжоу Евергранд" в "Шанхай" за 18,5 мільйона євро і Жервіньо з "Роми" в "Хебей" за 18 мільйонів.

Нагадаємо, раніше зірвався трансфер екс-гравця "Шахтаря" Луїса Адріано в китайський "Цзянсу Сайнті". Гравець і клуб не змогли домовитися про умови особистого контракту.

Зазначимо, що трансферне вікно в чемпіонаті Китаю, який проводиться за системою "весна-осінь", буде відкрито до 26 лютого.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі