Китайський клуб хоче підписати легіонера "Динамо" - ЗМІ

Поділитися
Китайський клуб хоче підписати легіонера "Динамо" - ЗМІ У Велозу закінчується контракт з "Динамо" © ФК Динамо
Мігель Велозу може покинути київський клуб взимку.

Португальський півзахисник "Динамо" Мігель Велозу найближчим часом може стати гравцем китайського клубу "Бейцзін Гуоань". Про це з власних джерел стало відомо сайту Footballtransfer.com.ua.

Наголошується, що китайський клуб зробив "Динамо" серйозну пропозицію. "Бейцзін Гуоань" готовий заплатити за 29-річного Велозу, у якого влітку закінчується контракт з київським клубом, 5 мільйонів євро.

Нагадаємо, сам Велозу неодноразово заявляв про те, що влітку покине "Динамо". У разі якщо кияни не продадуть португальця зараз, через півроку він піде з команди безкоштовно, на правах вільного агента.

Крім того, "Бейцзін Гуоань" хоче підписати екс-гравця "Шахтаря" Луїса Адріано. Китайці пропонують "Мілану" за бразильського форварда 11 мільйонів євро, але італійський клуб хоче отримати 15 мільйонів.

Раніше в Китай перебрався лідер "Шахтаря" Алекс Тейшейра. "Цзянсу Сунін" заплатив за бразильського півзахисника рекордні 50 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі