Кільчицький встановив рекорд України по швидкості стрільби в біатлоні

Поділитися
Кільчицький встановив рекорд України по швидкості стрільби в біатлоні Кільчицький закрив усі мішені на стрільбі стоячи за 17 секунд © biathlon.com.ua
Епізод стався під час естафетної гонки на 5-му етапі Кубка світу в німецькому Рупольдінгу.

Під час чоловічої естафети в Рупольдінгу, український біатлоніст Віталій Кільчицький який біг на четвертому етапі, показав один з кращих результатів по швидкості стрільби в історії чоловічих естафет.

Українець закрив усі мішені на стрільбі стоячи за 17 секунд, встановивши національний рекорд по швидкості стрільби. Починаючи з сезону 2008/2009, в чоловічій естафеті, швидше закрити мішені вдалося тільки двом спортсменам - австрійцю Сімону Едеру і французу Мартену Фуркаду.

Нагадаємо, чоловіча збірна України вдруге в сезоні посіла четверте місце в естафетній гонці. Виграла естафету в Рупольдінгу збірна Норвегії.

Кращий результат для України в поточному сезоні показали дівчата, яким вдалося зайняти третє місце в жіночій естафеті на етапі Кубка світу в Поклюці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі