Керівництво "Шахтаря" хоче проводити домашні матчі у Львові

Відео
Поділитися
Керівництво "Шахтаря" хоче проводити домашні матчі у Львові У "Шахтарі" розраховують грати у Львові
Гендиректор Шахтаря Сергій Палкін пояснив негативні висловлювання про футболістів Львові емоціями, і хоче далі привертати увагу львівських уболівальників до команди.

Футболісти "Шахтаря" після домашнього поєдинку проти "Дніпра", завдяки яким команда вийшла у фінал Кубка України, досить негативно і різко висловили своє ставлення до вболівальників на трибунах.

Лідерів "гірників", а також головного тренера Мірчу Луческу не задовольнило те, що у Львові глядачі вболівають фактично проти них. Трохи пізніше в "Шахтарі" прийняли рішення провести заключний поєдинок чемпіонату Прем'єр-ліги проти "Карпат" у Києві.

Втім, гендиректор "Шахтаря" Сергій Палкін хоче привернути увагу львівських уболівальників до команди.

"Сподіваюся, що ми продовжимо грати у Львові. Багато було емоційних висловлювань та наших футболістів, і футболістів "Дніпра". Це нормальна людська реакція", - заявив Палкін в інтерв'ю програмі ПроФутбол.

Читайте також: Матч із "Дніпром" став останнім для "Шахтаря", зіграним у Львові

"Ми повинні прийти до того, що емоції потрібно прибрати, з холодною головою сісти і прийняти рішення, де ми будемо грати в наступному сезоні". "Моя думка, що ми повинні залишатися у Львові, повинні продовжувати грати там і не звертати на себе увагу місцевих уболівальників. Сподіваюся, що з часом вони нас по-іншому сприйматимуть і по-іншому будуть на нас дивитися", - додав гендир.

Нагадаємо, що у Львові "Шахтар" проводив домашні матчі Ліги Чемпіонів. При цьому на місцевому стадіоні завжди підтримували український клуб, а він при цьому здобув на ньому одну перемогу та двічі зіграв внічию. В тому числі і з мюнхенською "Баварією".

У наступному євросезоні "Шахтар" ще не забезпечив собі місце у кваліфікації Ліги Чемпіонів. Однак очевидно, що вже влітку "гірникам" доведеться грати матчі єврокубків.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі