Кемпбелл зустрінеться з Ломаченком після бою за пояс WBC - промоутер

Поділитися
Кемпбелл зустрінеться з Ломаченком після бою за пояс WBC - промоутер В останньому бою Ломаченко нокаутував британця Кроллу © lomachenko.com
Британець проведе бій з українським боксером.

31-річний Люк Кемпбелл планує виграти чемпіонський пояс за версією WBC, а після цього провести об'єднавчий бій проти Василя Ломаченка, повідомив промоутер Едді Хірн.

"Погляньте на ситуацію з Люком Кемпбеллом. Він буде битися за пояс WBC. Ймовірно, Майкы Гарсія залишить цей пояс вакантним. Боб Арум хоче бій Ломаченко - Кемпбелл за цей пояс. Як би ви вчинили? Спочатку билися за вакантний пояс, а потім об'єднували титули з Ломаченком? Билися зараз з Василем за подвоєну плату? Або отримали в чотири рази більше за об'єднавчий бій?

У Кемпбелла залишилося 10 боїв в кар'єрі, йому потрібно битися за вакантний титул. Якщо Ломаченко переможе Коммі, а потім буде битися з Кемпбеллом - це буде великий бій ", - повідомив Хірн.

Нагадаємо, 13 квітня в Лос-Анджелесі Ломаченко впевнено захистив свої пояси WBA і WBO в бою Ентоні Кролли (34-7-3, 13 КО), нокаутувавши суперника в четвертому раунді.

Таким чином, Ломаченко провів обов'язковий захист поясів, після чого заявив про бажання битися з Майкі Гарсією.

Раніше промоутер назвав можливих суперників Ломаченка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі