Катар відкидає звинувачення у підкупі членів виконкому ФІФА

Поділитися
Представники заявкового комітету Катару, що отримав права на проведення чемпіонату світу-2022, заперечують звинувачення у підкупі двох членів виконавчого комітету ФІФА.

У вівторок, 10 травня, представники парламенту Великобританії обговорювали причини, через які Англія не отримала права на проведення чемпіонату світу-2018, і один з його членів Деміан Коллінз повідомив: у газети Sunday Times є свідчення, які підтверджують, що члени виконавчого комітету ФІФА камерунець Ісса Айяту і івуарієць Жак Анумо були підкуплені Катаром.

«Категорично заперечуємо ці звинувачення. Нам нема чого приховувати, і ми готові співпрацювати з будь-якими органами щодо можливого розслідування та протистояти будь-яким заявам, у тому випадку якщо вони будуть мати реальні докази», - йдеться в заяві представників Катару.

Нагадаємо, що газета Sunday Times перед виборами країн - господинь чемпіонатів світу 2018 і 2022 років провела розслідування ще одного корупційного скандалу у ФІФА, за підсумками якого від голосування були відсторонені два члени виконавчого комітету організації нігерієць Амос Адаму та представник Таїті Рейнольд Темарії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі