Касільяс вважає, що в матчі з "Атлетико" його "Реалу" забракло гостроти в атаці

Відео
Поділитися
Касільяс вважає, що в матчі з "Атлетико" його "Реалу" забракло гостроти в атаці Ікер Касільяс не пропустив у свої ворота в матчі з "Атлетико"
Голкіпери команд у матчі "Атлетико" - "Реал" зуміли втримати свої ворота на замку - не найкращу гру провели нападники.

Після нульової нічиєї в матчі з "Атлетико" в рамках 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів голкіпер "Реала" Ікер Касільяс відзначив, що його партнерам не вистачало гостроти в атакуючих діях.

За словами капітана команди, у другому таймі "матрацників" вдалося поліпшити гру, і це створило чимало проблем "вершковим".

"Ми більше заслуговували на перемогу, але чудова гра голкіпера Хмари не дала нам забити в першому таймі. Після перерви нам було складніше грати, так як суперник провів його на високому рівні. У футболі так часто буває, якщо ти не реалізовуєш свої можливості, вони з'являються в опонента", - заявив після матчу Касільяс.

"В захисті ми грали цілісно і практично без помилок, а от в атаці не вистачило гостроти. Не вистачило одного голу, щоб перемогти", - підсумував капітан "Королівського клубу".

Відігравши матч на "нуль" Ікер Касільяс повторив рекорд Едвіна ван дер Сара - воротаря "Манчестер Юнайтед". Тепер на рахунку обох голкіперів - по 51 грі, в яких вони обходилися без пропущених голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі