"Карпати" змінять головного тренера в зимове міжсезоння - ЗМІ

Поділитися
"Карпати" змінять головного тренера в зимове міжсезоння - ЗМІ Йовічевіч близький до відходу © ФК Карпати
У Ігора Йовічевіча виник конфлікт всередині клубу.

Хорватський фахівець Ігор Йовічевіч, схоже, залишить пост головного тренера "Карпат" по завершенні осінньої частини сезону.

Першим інформацію про зміну тренера в "Карпатах" озвучив коментатор телеканалу "Футбол" Віктор Вацко, який у своєму "Твіттері" написав наступне: "З'явилася інформація, що після осінньої частини сезону у "Карпат" буде новий тренер. Я шокований...".

Як стало відомо Tribuna.com з власних джерел, у Йовічевіча виник серйозний конфлікт з виконуючим обов'язки гендиректора клубу Юрієм Дячуком-Ставицьким. Тренер відмовився працювати в таких умовах і не став продовжувати контракт, який закінчується в кінці цього року. Повідомляється, що Йовічевіч вже оголосив про своє рішення гравцям, але буде тренувати команду до зимового міжсезоння.

У той же час Дячук-Ставицький в коментарі Sportarena.com заявив, що ніякого конфлікту з тренером у нього немає: "Не знаю я такого. Які у мене з ним можуть бути конфлікти? Я ніяких конфліктів ні з ким не мав - я йому навпаки допоміг: я йому, так би мовити, запропонував стати головним тренером, я йому допоміг вирішити питання з дипломом. Це він чомусь йде або щось хоче".

Нагадаємо, на даний момент "Карпати" займають сьоме місце в Прем'єр-лізі. Львів'яни набрали 17 очок у 13 матчах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі