"Карпати" втретє за міжсезоння змінили головного тренера

Поділитися
"Карпати" втретє за міжсезоння змінили головного тренера Зайцев повезе команду на збори © ФК Карпати
Анатолій Чанцев залишив команду за станом здоров'я.

У "Карпатах" відбулася чергова зміна головного тренера - виконуючим обов'язки призначений Сергій Зайцев. Про це повідомляє офіційний сайт львівського клубу.

Наголошується, що Анатолій Чанцев не може продовжити роботу з командою за станом здоров'я та у зв'язку з подальшою реабілітацією.

Таким чином, на польський збір 6 липня команду повезе Зайцев. В його тренерський штаб увійшли Андрій Тлумак і тренер воротарів Володимир Васютик.

Останнім місцем роботи Зайцева в якості тренера була молдавська "Зоря". Після цього він працював керівником розвитку дитячо-юнацького футболу в "Карпатах".

Читайте також: "Карпати" відпустили гравців в Іспанію та Болгарію

Нагадаємо, після закінчення сезону у відставку пішов Володимир Безуб'як, який працював з "Карпатами" у весняній частині сезону. Головним тренером "Карпат" був призначений Валерій Яремченко, проте він залишив команду через 11 днів після призначення. Команду прийняв Анатолій Чанцев, але і він пробув головним тренером зовсім недовго.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі