"Карпати" програли "Олімпіку" і встановили клубний антирекорд

Поділитися
"Карпати" програли "Олімпіку" і встановили клубний антирекорд "Олімпік" здобув 4-ту перемогу в сезоні і повернувся на 4-е місце © olimpic.com.ua
Лише два очки у 8 іграх львів'янам вдалося набрати в нинішньому сезоні. Поразки від дебютанта Прем'єр-ліги стало ще одним ударом по амбіціях "Карпат".

Львівські "Карпати" програли 0:1 донецькому "Олімпіку" на виїзді в рамках 8-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

"Біло-зелені" пропустили гол на 65-й хвилині поєдинку, і незважаючи на всі старання, а також реальний шанс відквитати один м'яч з пенальті, зазнали чергової поразки.

Таким чином, з 2 очками після 8 турів "Карпати" встановили клубний антирекорд. Колишнє досягнення" сталося в сезоні-2011/12 - тоді на рахунку львівської команди було 5 очок після 8 ігор.

Поки що "Карпати" залишаються на передостанньому місці в турнірній таблиці, однак в активі "Іллічівця" всі ті ж два залікових пункти і гра в запасі - у 8-му турі підопічні Миколи Павлова пройдуть випробування "Дніпром".

Читайте також: Покарання в "Карпатах": "неправильне" інтерв'ю - 100 доларів, зайвий кілограм - 150

Донеччани після поразки від "Дніпра" скотилися на 6-е місце в турнірній таблиці. З одного боку, для дебютанта подібна неприємність може пройти непомітно, адже команда Романа Санжара і так проявила себе з найкращого боку в стартовому відрізку першості, з іншого, відчувши смак перемоги, футболісти "Олімпіка" напевно горіли бажання відчути його ще раз. Тому в першому таймі господарі діяли агресивно і могли не один раз відкрити рахунок.

Після перерви ініціатива поступово перейшла до "Карпат". Проте "біло-зелені" нічого не зуміли витягти з контролю м'яча. А на 65-й хвилині одна з контратак "біло-синіх" призвела до взяття воріт: Кирило Дорошенко відзначився після помилки в обороні гостей.

Підопічні Ігора Йовичевича були близькі до того, щоб зрівняти рахунок: через 10 хвилин вони заробили пенальті і Павло Ксьонз підійшов до точки. Однак з його ударом голкіпер Заура Махарадзе впорався. А незабаром йому ще раз довелося вступати в гру. Вдало - і на цей раз.

Завдяки перемозі донеччани знову піднялися на 4-е місце у турнірній таблиці Прем'єр-ліги.

Олімпік - Карпати- 1:0 (0:0)

Гол: Дорошенка, 65.

Нереалізований пенальті: Ксьонз, 76 (воротар).

"Олімпік" (Донецьк): Махарадзе, Іванов, Міщенко, Гришко, Тищенко, Огиря, Моха (Гельзін, 80), Шериф, Дорошенко (Дитятьєв, 86), Драченко, Ситник (Семенина, 60).

"Карпати" (Львів): Мисак, Мартинюк, Балажіц, Пластун, Мірошниченко, Гітченко, Чачуа (Сергійчук, 47), Кожанов (Страшкевич, 79), Ксьонз, Худоб'як, Голодюк (Кополовець, 71).

Покарання: Ксьонз, 34. Тищенко, 70. Махарадзе, 74. Мартинюк, 76. Кополовець, 81. Гітченко, 90+4 (попередження).

Судді: Абдула (Харків), Беккер (Харків), Володін (Херсон).

4 жовтня. Київ. НТК імені Баннікова.

Нагадаємо, що 4 жовтня в Прем'єр-лізі були заплановані матчі "Зоря" - "Говерла" та "Чорноморець" - "Металург" Донецьк.

Раніше повідомлялося, що "Карпати" були позбавлені трьох очок рішенням Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України. !dt

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі