"Карпати" продовжать проводити матчі на "Арені Львів"

Поділитися
"Карпати" продовжать проводити матчі на "Арені Львів" "Арена Львів" продовжить приймати матчі "Карпат" © arenalviv.com.ua
Львівський клуб домовився про подальшу оренду стадіону.

Львівські "Карпати" в новому сезоні будуть проводити домашні матчі на "Арені Львів". Клуб успішно провів переговори з міською владою і уклав нову угоду.

"Радий повідомити всім нашим уболівальникам, що "Карпати" продовжать грати на одному з кращих стадіонів Східної Європи. Наші переговори закінчилися, вони влаштовують обидві сторони. Безумовно, клуб доклав максимум зусиль, щоб виступати на "Арені Львів". Це стадіон європейського рівня, зручний і комфортний для вболівальників. Ми також сподіваємося, що львів'яни будуть масово підтримувати нашу команду, яка зараз активно готується до нового чемпіонату", - сказав генеральний директор "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький.

Варто відзначити, що стадіон був побудований у 2011-му році для проведення матчів Євро-2012. При цьому з осені 2012 року і до минулої весни львів'яни грали на стадіоні "Україна" через дорогу оренду "Арени Львів", після чого клуб зумів домовитися про співпрацю, яка буде тривати. Також свої домашні поєдинки з 2014 року на цій арені проводить донецький "Шахтар", який не має можливості повернутися в своє місто через військові дії.

Читайте також: "Карпати" втретє за міжсезоння змінили головного тренера

Нагадаємо, раніше відбулося жеребкування першої половини нового сезону Прем'єр-ліги.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі