"Карпати" покарано ще раз - команда опустилася на останнє місце Прем'єр-ліги

Поділитися
"Карпати" покарано ще раз - команда опустилася на останнє місце Прем'єр-ліги "Карпати" опинилися на останньому місці © football.ua
Після того, як львів'яни були позбавлені трьох залікових пунктів за невиплату заборгованості перед екс-голкіпером, львівська команда не зробила жодних дій, щоб виправити ситуацію. Тепер же санкції ФФУ проти "Карпати" стали ще більш жорсткими.

Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ прийняв рішення повторно покарати львівські "Карпати" за порушення контрактних зобов'язань перед гравцями.

Тепер львів'яни позбудуться шести залікових пунктів, притому, що раніше ФФУ забрала у команди три очки. Таким чином, з 4 листопада в графі "очки" у львів'ян буде "-1", а команда опускається на останнє місце турнірної таблиці.



Нагадаємо, ще в січні "Карпатам" було винесено офіційне попередження, засноване на справі про невиконання контрактних зобов'язань перед екс-голкіпером команди Мартіном Богатіновим. Пізніше до клубу застосовувалися фінансові санкції, а також позбавлення трьох турнірних очок. Тим не менше, "Карпати" досі не розрахувалися зі своїм екс-гравцем, тому в силу вступив наступний рівень покарання.

Раніше повідомлялося, що "Карпати" вилетіли з розіграшу Кубку України, програвши "Динамо" у двох матчах 1/8 фіналу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі