"Карпати" погасили борги перед футболістами

Поділитися
"Карпати" погасили борги перед футболістами "Карпати" розплатилися з футболістами © ФК Карпати
Львівський клуб незабаром зможе знову заявляти нових гравців.

Виконуючий обов'язки генерального директора "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький повідомив, що клуб вирішив проблему боргів і тепер чекає зняття санкцій ФІФА та ФФУ, що заборонили клубу заявляти новачків до виправлення ситуації.

"В найближчі дні "Карпатам" дозволять заявляти нових гравців. Ми вже розрахувалися з усіма екс-футболістами, з якими у нас були проблеми, і тепер з нас знімуть заборону", - сказав Дячук-Ставицький.

"Говорити про це, як про доконаний факт, поки що не варто. Коли ФФУ винесе своє рішення, тоді і можна буде стверджувати. Але ми працюємо над цим питанням і очікуємо позитивної розв'язки. На сьогоднішній день клуб розрахувався з усіма футболістами та працівниками клубу за 2015-й рік. Жодних заборгованостей немає. Все йде до того, що нам вдасться вирішити питання, і у "Карпат" з'явиться можливість заявляти гравців".

Варто зазначити, що львівська команда, незважаючи на санкції, продовжує переглядати потенційних новачків в рамках подготови до другої частини сезону.

Читайте також: "Карпати" гратимуть на "Арені Львів" - ЗМІ

Нагадаємо, що раніше Федерація футболу України повідомила Прем'єр-лігу про вступ в силу рішення про зняття через борги 12 очок з луцької "Волині".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі