"Карпати" підписали Боровика і Філімонова

Поділитися
"Карпати" підписали Боровика і Філімонова У нинішньому сезоні УПЛ Боровик відстояв на нуль у восьми зустрічах © ФК Карпати
Львівський клуб підсилився двома футболістами "Чорноморця".

Воротар Євген Боровик і півзахисник Артем Філімонов стали футболістами "Карпат". Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Обидва футболісти підписали з "Карпатами" угоди, розраховані на два роки. Раніше Боровик і Філімонов виступали за "Чорноморець", який вони залишили 2 січня поточного року.

В поточному сезоні української Прем'єр-ліги 31-річний Боровик провів 17 матчів, у восьми з яких він залишав свої ворота сухими. Також у складі одеситів Євген зміг оновити клубний рекорд, не пропускаючи 586 хвилин.

22-річний Філімонов зіграв 16 матчів і забив 1 гол в УПЛ. Повідомляється, що вже 12 січня футболісти з командою відправляться на збір до Туреччини.

Нагадаємо, що на зимову перерву "Карпати" пішли на останньому місці в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, набравши всього п'ять очок.

Раніше стало відомо, що захисник "Карпат" Костевич продовжить кар'єру в польському "Леху".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі