"Карпати" очолить колишній тренер збірної Югославії

Поділитися
"Карпати" очолить колишній тренер збірної Югославії Ілля Петкович претендує на посаду головного тренера "Карпат" © telegraf.rs
67-річний сербський фахівець Ілля Петкович вважається одним з претендентів на вакантне місце головного тренера львівського клубу.

Відомий у минулому футболіст, віце-чемпіон Європи-1968 у складі збірної Югославії Ілля Петкович може очолити львівські "Карпати". Про це повідомляє football.ua з посиланням на сербське джерело novosti.rs.

Саме у 67-річного Петковича найвищі шанси отримати роботу у Львові. Однак можливе призначення нового тренера може статися не раніше останнього матчу сезону. Нагадаємо, що після відставки болгарина Ніколая Костова тимчасово команду очолює Юрій Дячук-Ставицький.

Петкович крім солідних досягнень в ігровій кар'єрі має великий тренерський досвід. Раніше він тренував збірні Югославії, а пізніше національну команду Сербії і Чорногорії, яку він вивів на чемпіонат світу-2006. Правда в Німеччині балканці виступили невдало, посівши останнє місце в групі з Аргентиною, Нідерландами та Кот-д'Івуаром.

Ілля Петкович є безробітним з 2010 року, після того, як він покинув катарський "Аль-Ахлі". Також у послужному списку серба значиться робота в ОФК (Сербія), "Серветті" (Швейцарія), "Фукуоці" (Японія), "Шанхаї" (Китай), "Арісі" (Греція), "Інчхоні" (Південна Корея), "Сичуані" (Китай).

Серед інших досягнень Петковича - перемога в чемпіонаті Швейцарії, а також завоювання срібних медалей чемпіонату Китаю.

Нагадаємо, що на сьогоднішній день "Карпати" займають 13-е місце в турнірній таблиці чемпіонату Прем'єр-ліги, поки не убезпечивши себе від вильоту в першу лігу. Поєдинки, що залишились львів'яни проведуть проти "Кривбасу" на виїзді, а також зіграють вдома з "Металістом". !zn

Читайте також:

Фанати "Карпат", обурені невдалою грою свого клубу, напали на гравця команди

Колишній захисник "Динамо" у 33 роки очолить хорватський клуб

Після невдачі у "Динамо" Юрій Сьомін продовжить кар'єру в Азербайджані

"Волинь" підтвердила повернення на тренерський місток Віталія Кварцяного

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі