"Карпати" можуть допомогти "Дніпру" завоювати срібні медалі в чемпіонаті

Поділитися
"Карпати" можуть допомогти "Дніпру" завоювати срібні медалі в чемпіонаті "Дніпро" як і раніше претендує на срібні медалі © ФК Днепр
У 26-му турі чемпіонату Прем'єр-ліги визначитись остаточна розстановка команд у сезоні-2014/15.

Доля срібних медалей чемпіонату Прем'єр-ліги визначиться у заключному турі. "Дніпро" і "Шахтар" не змогли пройти весь сезон стабільно, так, як це зробило "Динамо", і тепер "гірники" ризикують вперше з сезону-1995/96 фінішувати не нижче другого місця.

Для цього "Дніпру" необхідно перемагати ужгородську "Говерлу" на виїзді 30 травня і сподіватися, що "Карпати" зможуть обіграти "Шахтар" у виїзному поєдинку, який відбудеться у Києві на "Оболонь-Арені". Зараз дніпропетровців і "гірників" розділяють два залікових пункти (53 і 55 відповідно), однак при рівності очок на фініші у визначенні кращої команди береться до уваги різниця забитих і пропущених м'ячів. А тут "Шахтар" поза конкуренцією - 69:19 проти 47:17.

Іншими словами, щоб виграти срібло, команді Маркевича слід просто набрати більшу кількість балів.

Нагадаємо, що друге місце в Прем'єр-лізі дає можливість команді стартувати у відбірковому турнірі Ліги Чемпіонів.

Читайте також: "Карпати" - "Динамо" 0:1 - відео голу

Додамо, що "Дніпро" виграв у "Шахтаря" - 3:2 в 25-му турі зіграв внічию 0:0 у поєдинку першого кола. У минулому ж сезоні, дніпряни і зовсім двічі здолали донеччан.

27 травня у Варшаві "Дніпро" зіграє з іспанською "Севільєю" в фіналі Ліги Європи. А от "гірники" можуть похвалитися хіба що виходом у фінал Кубка України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі