Караваєв замінив Циганкова у складі збірної України

Поділитися
Караваєв замінив Циганкова у складі збірної України Караваєв замінив в команді Циганкова © ФФУ
Талант "Динамо" отримав травму і не зможе допомогти нацональной команді.

У складі збірної України відбулася заміна - розташування команди залишив півзахисник "Динамо" Віктор Циганков, а його місце займе футболіст "Зорі" Олександр Караваєв.

Наставник збірної Андрій Шевченко повідомив, що цей крок продиктований травмою Циганкова, який отримав її у матчі Прем'єр-ліги проти "Зорі" (2:0).

Збірна України продовжує підготовку до матчів відбору ЧС-2018 проти Туреччини і Косово, які пройдуть 6 та 9 жовтня відповідно. Шевченко на прес-конференції прокоментував майбутні поєдинки:

"На полі Туреччини нам в першу чергу треба подолати бар'єр турецької підтримки. У Туреччині дуже гарячі вболівальники, тому з перших хвилин нам доведеться витримати великий тиск. Матч з Туреччиною дуже важливий і важкий для нас у багатьох відносинах. Але це не означає, що ми виділяємо його між інших. Ми готуємося до поїздки в Туреччину в звичайному режимі і розраховуємо на позитивний результат".

"Що стосується Косово, інформації все більше і більше, хоча тренерський штаб постійно запрошує нових гравців. Але ми постійно стежимо за суперниками, збираємо дані, хоча їх, звичайно, досить мало. Однак, думаю, для хорошої підготовки нам вистачить і цього".

Читайте також: Шевченко "ретельно підходить" до вибору гравців на найближчі матчі збірної

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Україна зіграє з Косово в Кракові на стадіоні "Краковія".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі