Капітан баскетбольної збірної України Фесенко розкритикував ФБУ

Поділитися
Капітан баскетбольної збірної України Фесенко розкритикував ФБУ Фесенко обурений рішенням федерації © ФБУ
У національній команді перед відбором на Євробаскет назріває скандал.

Капітан збірної України з баскетболу на Євробаскеті-2015 Кирило Фесенко розкритикував керівництво ФБУ, а також тренерський штаб збірної за рішення відкликати запрошення на збір національної команди для декількох гравців.

Гравці БК "Дніпро" Станіслав Тимофеєнко і Сергій Загреба спершу були викликані в збірну, але за кілька днів до початку зборів запрошення були відкликані. "Мені здається, тільки у нас у збірній за день до початку табору можуть сказати: вибач, але ти не їдеш на збори", - написав у своєму Facebook Тимофеєнко.

"Не дуже шановна Федерація баскетболу України та весь тренерський штаб збірної, дозвольте задати вам питання. Ви хочете, щоб у майбутньому в збірну взагалі ніхто не приїжджав?! Що це за свинське відношення до гравців? Не знаю, прочитаєте ви це, чи як завжди це мій крик в нікуди, але зрозумійте, що не можна так поводитися з гравцями. Хотілося б написати більше і не в такій культурній манері, але на мене підписані діти. Особисто скажу в четвер", - написав Фесенко в своєму Instagram.

Підготовку до відбіркового турніру на Євробаскет-2017 збірна України розпочне на базі в Пущі Водиці 14 липня. У кваліфікації "жовто-сині" стартують 31 серпня матчем проти Болгарії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі