Канадська біатлоністка втратила свідомість під час гонки

Відео
Поділитися
Канадська біатлоністка втратила свідомість під час гонки Танді втратила свідомість
Ряд спортсменів постраждав в Поклюці від невідомої інфекції.

Канадська біатлоністка Меган Тенді втратила свідомість по ходу гонки переслідування на етапі Кубка світу в Поклюці - у спортсменки підкосилися ноги, після чого вона опинилася на снігу.

Тенді розповіла, що різко відчула слабкість прямо на трасі. Спортсменці надали першу медичну допомогу, після чого вона заявила, що відчуває себе набагато краще. "Не знаю, що сталося з Меган. Ми спілкувалися перед гонкою, вона добре себе почувала і ні на що не скаржилася", - зазначила її партнер по команді Жулія Ренсом.

Тенді - не єдина, кому стало погано в Поклюці, повідомляють "Ізвестія". Відразу кілька спорстсменов збірних Канади, Білорусі та Австрії постраждали від невідомої інфекції. Напередодні гонки переслідування білоруська біатлоністка Надія Пісарєва поїхала в лікарню в Любляну, пізніше туди ж відправилася Дар'я Юркевич, легкі нездужання також відчувала і Надія Скардіно. Збірну Австрії інфекція підкосила практично в повному складі, включаючи Сімона Едера і Домініка Ландертінгера.

Читайте також: Українська біатлоністка виграла "золото" на Кубку Європи

Зазначимо, що найкращий результат у гонці переслідування серед українок показала Юлія Джима, яка фінішувала 22-ю. Також в топ-30 опинилися Ірина Варвінець, Ольга Абрамова і Валя Семеренко. Олена Підгрушна, яка взяла дві "бронзи" на першому етапі Кубка світу, цю гонку пропускала.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі