Калініченко вважає, що на Євро збірна має "стрибнути вище голови"

Поділитися
Калініченко вважає, що на Євро збірна має "стрибнути вище голови" Калініченко виступав за збірну дев'ять років © sport.ua
Колишній футболіст збірної України дав пораду команді Михайла Фоменка.

На думку екс-півзахисника, який в даний час працює експертом на телебаченні, збірна зобов'язана правильно налаштуватися і продемонструвати більш високий рівень, щоб досягти високих результатів на чемпіонаті Європи, який пройде наступного літа у Франції.

"Перед ЧС-2006 ніхто не замахувався на чвертьфінал, були приземлені цілі – вихід з групи. Зараз дуже багато буде залежати від жеребкування. А там вже збірна буде переходити від локальних до глобальних цілей. Євро – серйозний турнір, хлопцям потрібно як слід налаштуватися на нього і не дозволяти собі розслаблятися. Гра в Мариборі була не найкраща, на яку варто рівнятися. Звичайно, треба вносити корективи, готуватися до кожного суперника окремо. Вітаю хлопців, вони зробили велику справу, і ніхто в цьому не сумнівається, але не можна заспокоюватися. Зараз є час посвяткувати, насолодитися успіхом. А потім починати працювати, виходити на свій рівень і видавлювати з себе все що можна, і що не можна. Щоб досягти результату на Євро - викладатися на 100% вже мало, треба перестрибувати через себе", - сказав 36-річний екс-гравець "Дніпра", "Спартака" і "Таврії".

Збірна України за підсумками двох стикових матчів відбору проти Словенії (2:0 і 1:1) завоювала путівку на Євро-2016 і потрапила в другу корзину для жеребкування, яка відбудеться 12-го грудня в Парижі.

Нагадаємо, що в 2006-му році збірна з Калиниченко у складі зуміла дійти до чвертьфіналу чемпіонату світу в Німеччині, поступившись на цій стадії майбутнім чемпіонам італійцям (0:3).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі