Іспанський гонщик Маркес достроково став чемпіоном MotoGP

Поділитися
Іспанський гонщик Маркес достроково став чемпіоном MotoGP Маркес взяв третій титул у кар'єрі © twitter.com
Пілот "Хонди" оформив дострокову перемогу в поточному сезоні гонок на мотоциклах.

Відбувся етап MotoGP в Японії, де перемогу здобув іспанський гонщик Марк Маркес, зумівши гарантувати собі титул чемпіона за три гонки до закінчення сезону.

На старті заїзду Маркес, який почав гонку з другого місця, обійшов володаря поула Валентіно Россі, але при цьому пропустив вперед Хорхе Лоренсо. Тим не менш, в результаті Маркес зумів швидко провести повторний обгін, повернувши собі лідерство. У результаті майбутній чемпіон більше не помилявся і першим доїхав до фінішу. При цьому обидва пілота "Ямахи" через помилки і падіння фінішувати не змогли.

За підсумками гонки Маркес набрав 273 очки в особистому заліку і став недосяжним для Росії (196) і Лоренсо (182) за три етапи до закінчення сезону.

"Це дивне почуття. Я не очікував, що зможу стати чемпіоном тут. Коли я побачив, що Россі впав - я погнався за перемогою. Потім я бачив і те, що сталося з Лоренцо. Я зробив помилки в чотирьох або п'яти поворотах, так як було дуже важко зосередитися. Але потрібно було зробити це, і виграти гонку для "Хонди" в Мотегі", - прокоментував іспанець свій успіх.

Варто відзначити, що для Марка Марккеса це вже третій чемпіонський титул в MotoGP.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі