Іспанські команди вважаються букмекерами фаворитами Ліги Чемпіонів

Поділитися
Іспанські команди вважаються букмекерами фаворитами Ліги Чемпіонів "Барселона" - найбільш вірогідний переможець Ліги Чемпіонів у нинішньому сезоні © Barcelona FC
У півфіналі турніру зустрінуться "Баварія" і "Барселона", а також "Ювентус" і "Реал".

5-6 травня відбудуться перші матчі 1/2 фіналу Ліги Чемпіонів, в яких зустрінуться відповідно "Ювентус" і "Реал", а також "Барселона" і "Баварія".

Після того, як баварці ледь не провалилися в нинішньому розіграші турніру і поступилися в першому поєдинку 1/4 фіналу "Порту" 1:3, букмекери перестали вважати команду Хосепа Гвардіоли головним фаворитом турніру. Велика перемога над португальцями у повторній зустрічі (6:1) зробила їх такими лише на кілька днів - уже після жеребкування півфіналів, яка вибрала баварцям в суперники "Барсу", спортивні аналітики знову повернулися до колишніх розкладів.

Головним фаворитом Ліги Чемпіонів 2014/15 вважається "Барселона", на яку можна поставити з коефіцієнтом 2,9. На 0,05 пункту відрізняється показник котирування на "Реал" - перемога чинного володаря титулу котирується як 2,95. "Баварія" відстає від іспанців, але не суттєво - 3,30. І нарешті в "Ювентус" букмекери вірять найменше - 9,0.

Відповідно "Барселона" і "Реал" є фаворитами у півфінальних протистояннях напередодні перших поєдинків.

1/2 фіналу Ліги Європи представник України "Дніпро" зіграє з італійським "Наполі". В іншій парі поміряються силою "Фіорентина" і "Севілья".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі