Іспанські клуби виграли 12 з 13 останніх єврокубків

Поділитися
Іспанські клуби виграли 12 з 13 останніх єврокубків "Атлетіко" продовжив гегемонію іспанських клубів в Європі © Atletico Madrid
Команди з Іспанії не залишають жодних шансів своїм суперникам в Європі.

Іспанські футбольні клуби протягом п'яти останніх сезонів безроздільно домінують в єврокубках і виграли всі турніри, крім одного. Напередодні у французькому Ліоні відбувся вирішальний матч Ліги Європи, в якому мадридський "Атлетіко" розгромив французький "Марсель" з рахунком – 3:0. Дублем відзначився Грізманн, а також один гол на рахунку Габі.

Починаючи з сезону-2013/14, другий за значимістю турнір лише в минулому сезоні виграла команда не з Іспанії – англійський "Манчестер Юнайтед" перервав 3-річну гегемонію "Севільї".

Чотири останніх розіграшу Ліги чемпіонів вигравали тільки представники Ла Ліги - тричі "Реал" і один раз "Барселона".

Нарешті, іспанські клуби виграли всі чотири останніх Суперкубка УЄФА. Лише в одному не іспанською фіналі в минулому році "Реал" виявився сильнішим за "Манчестер Юнайтед" (2:1).

Відзначимо, що нинішній розіграш Ліги чемпіонів також може опинитися за іспанцями, адже у вирішальному матчі 26 травня в Києві зіграють "Ліверпуль" і "Реал".

"Марсель" – "Атлетіко": ключові моменти матчу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі