Іспанія програла Франції перед стартом кваліфікації Євро-2016

Поділитися
Іспанія програла Франції перед стартом кваліфікації Євро-2016 Франція здолала Іспанію на очах у 50-тисячної публіки в Парижі © World Economic Forum
У ще одному цікавому товариському матчі в Європі суперники збірної України по відбору Євро-2016 не зуміли обіграти Францію. Екс-чемпіонам світу тепер доведеться звикати до гри без великих Хаві та Вільї.

Збірна Іспанії, яка буде боротися з Україною за вихід на Євро-2016, поступилася Франції 0:1 у товариському матчі в Парижі на "Стад де Франс".

50 тисяч глядачів побачили перемогу "триколірних" завдяки точному удару Лоику Ремі, який вийшов на заміну в середині другого тайму.

Таким чином, французи зуміли здобути перемогу після вильоту з 1/4 фіналу ЧС-2014, коли вони поступилися майбутнім чемпіонам німцям 0:1. Іспанці ж явно поки не знайшли вихід з кризи, що спіткала команду на полях Бразилії. Самому успішному наставнику "Фурії роха" за всю історію її існування - Вісенте дель Боске - доведеться чимало потрудитися, щоб намацати нову гру і задати переможний настрій своїм підопічним.

Зазначимо, що іспанці діяли без одного з лідерів атак Андреса Іньєсти, який з-за травми, отриманої в "Барселоні", пропустить в тому числі і старт відбіркової кампанії проти Македонії. Також не було на полі "Стад де Франс" і Хаві Ернандеса з Давидом Вільєю - ці хлопці більше ніколи не одягнуть червоних футболок і не зіграють разом за іспанську збірну, так як завершив міжнародну кар'єру.

Читайте також: Тренер збірної Франції припустив, що за його командою спостерігає безпілотник

Як би там не було, але французи повністю переграли суперника і цілком заслужено перемогли. В якійсь мірі цей матч став навіть символічним, незважаючи на товариський статус: тепер саме Франція після декількох років мовчання може зайняти місце на європейському олімпі - аж надто швидко прогресують підопічні Дідьє Дешама. Тим більше, що як господарка ЧЄ-2016 Франція зосередитися лише на спарингах, рівень відповідальності у яких на порядок нижче, а це не заважає ні тренерові, ні самій команді.

Товариський матч

Франція - Іспанія - 1:0 (0:0)

Гол: Ремі, 73 (1:0).

Франція: Ллорис, Дебюші, Варан, Сако, Евра (Дзень, 68), Сіссоко (Шнейдерлен, 78), Погба, Матюіді (Кабай, 68), Вальбуена (Кабелла, 75), Грізманн (Ремі, 58), Бензема.

Іспанія: Де Хеа, Карвахаль, Серхіо Рамос, Сан Хосе, Аспілікуета, Рауль Гарсія (Сільва, 58), Серхіо Бускетс (Ітурраспе, 46), Коке, Фабрегас (Педро, 67), Касорла (Іско, 78), Дієгу Коста (Пако Алькасер, 67).

Суддя: Бьєрі (Швейцарія).

4 вересня. Париж. Стадіон "Стад де Франс".

Раніше повідомлялося, що наставник збірної України Михайло Фоменконе вважає Іспанію основним суперником по відбірного турніру Євро-2016: за словами тренера, іспанці стоять осібно в групі Н, де зіграють українці. Додамо, що з Іспанією "синьо-жовті" зустрінуться в 2015 році. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі