Ісландія - Україна: анонс, де дивитися матч 5 вересня

Поділитися
Ісландія - Україна: анонс, де дивитися матч 5 вересня Українці спробують здобути перемогу в Рейк'явіку © ua-football.com
Українців чекає ключовий матч відбіркового турніру на чемпіонат світу.

Сьогодні, 5 вересня, в рамках відбору на ЧС-2018 в Рейк'явіку відбудеться поєдинок збірних Ісландії та України.

Завдяки перемозі над командою Туреччини збірна України вийшла на чисте друге місце в своїй групі, але тепер підопічні Шевченка можуть нав'язати боротьбу за першу сходинку хорватам і в цілому значно підвищити свої шанси на вихід з групи, фактично гарантувавши при цьому собі місце в плей-офф.

Для господарів поля матч, як і для українців, носить вкрай важливий характер, з огляду на турнірне становище і несподіваної поразки від Фінляндії в попередньому матчі. У себе вдома Ісландія є однією з найбільш непоступливих команд на континенті.

Що стосується кадрової ситуації в збірній України, то готові грати Ярослав Ракицький і Денис Гармаш, але може пропустити матч Богдан Бутко. До того ж напевно деякі виконавці не встигнуть відновитися після поєдинку з турками.

У першому матчі команд, який відбувся в Києві 5 вересня минулого року, українці першими пропустили, але зуміли зрівняти рахунок ще в першому таймі, однак вирвати перемогу не вдалося.

"Переглядали, як грали з Ісландією і Туреччина, і Хорватія. Акцент був зроблений на тому, що потрібно менше заробляти стандартів для суперника. Вони дуже добре їх використовують. Добре вкидають аут, виконують кутові, штрафні. Необхідно хорошим контролем м'яча створювати загрозу біля їх воріт", - підкреслив Андрій Шевченко на прес-конференції перед грою.

Ісландія - Україна

Вівторок, 5 вересня, Рейк'явік, стадіон "Лаугардалсвеллур", 21:45

Пряма трансляція: "Футбол 1", ТРК "Україна"

Арбітр: Вільям Коллам (Шотландія)

Орієнтовний склад України: П'ятов, Морозюк, Хачеріді, Ракицький, Матвієнко, Степаненко, Ярмоленко, Коваленко, Малиновський, Коноплянка, Кравець

Раніше повідомлялося, що букмекери вважають Ісландію фаворитом у матчі проти України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі