"Інтер" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 27 листопада

Поділитися
"Інтер" - "Дніпро": анонс, де дивитися матч 27 листопада "Дніпро" в Лізі Європи здобув всього 4 очки в чотирьох матчах © moskva.com
Для дніпропетровської команди в Мілані настане момент істини - поразка майже не залишає шансів у боротьбі за місце в плей-офф Ліги Європи.

Пізно ввечері 27 листопада дніпропетровський "Дніпро" зіграє у п'ятому матчі Ліги Європи - суперником українців буде титулований "Інтер" з італійського Мілана.

Завойоване очко або перемога ставить дніпрян у вигідне положення в боротьбі за другу путівку до 1/16 фіналу турніру, адже на сьогоднішній день у групі F три команди має в активі по 4 залікових пункти. Багато чого залежатиме від результату матчу "Сент-Етьєн" - "Карабах", але команді Мирона Маркевича бажано зробити все залежне від себе, щоб потім, в останньому турі не сподіватися на суперників.

Інтер - Дніпро

27 листопада, четвер, 22:00. Мілан, стадіон "Джузеппе Меацца".

Пряма трансляція на каналі 2+2

Інтер: Ханданович, Нагатомо, Кампаньяро, Раноккія, Жуан, Кузмановіч, Медель, Ернанес, Ковачич, Паласіо, Освальдо.

Дніпро: Бойко, Лучкевич, Дуглас, Мазух, Федецький, Чеберячко, Ротань, Кравченко, Бруну Гама, Коноплянка, Калініч.

Травмовані: Відіч, д'Амброзіо, М'Віла - Канкава, Мигунов.

Дискваліфіковані: Зозуля (Дніпро).

Суддя: Боббі Мадден (Шотландія).

Мирону Маркевичу не позаздриш - знову у нього проблеми зі складом - в Мілан не поїхали Роман Зозуля, Іван Стрініч, що істотно ускладнює завдання гри на результат. З іншого боку в разі невдачі у Маркевича буде чергова причина для її пояснень. Однак такий сценарій вірити не хочеться. Зрештою, повинен же вистрілити колись Євген Коноплянка. Тим більше, що за ним спостерігатимуть не одна пара очей агентів, які прагнуть зайнятися трансфером українського таланту.

Є ще один плюс для "Дніпра": в "Інтері" буквально півтора тижні тому відбулися серйозні зміни - звільнений Вальтер Маццаррі, а на його місце прийшов Роберто Манчіні, за плечима якого чималий досвід у провідних європейських клубах. Однак тренерські переваги і тактика Манчіні відрізняється від Маццаррі, тому "Дніпро" може скористатися розбіжностями в організації гри суперника.

Однак, це все в ідеалі. У нинішньому сезоні "Дніпро" грає без вогника в очах, і хіба що матч з "Шахтарем" стоїть осібно, інші ігри або демонстрація переваги над слабким суперником, або суцільні муки. Хочеться сподіватися, що в Мілані віце-чемпіони України покажуть свої найкращі якості.

Додамо, що в чемпіонаті Серії А "Інтер" йде на далекому 9-му місці, а перед Лігою Європи зіграв внічию 1:1 в міланському дербі з "червоно-чорними" Піпо Індзагі.

27 листопада в Лізі Європи зіграє ще один український клуб - Динамо буде приймати в Києві Ріу Аве з Португалії. Матч розпочнеться о 20:00.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі