Інспекція з УЄФА відвідає українські стадіони

Поділитися
Інспекція з УЄФА відвідає українські стадіони УЄФА перевірить українські стадіони © uefa.com
У Європейському футбольному союзі планують перевірити арени, на яких українські клуби хочуть грати в єврокубках.

На цьому тижні Україну відвідає інспекція з УЄФА, яка перевірить стадіони, на яких наші клуби планують грати в єврокубкових турнірах у сезоні 2016-2017. Про це стало відомо сайту Sport Arena.

Очікується, що представники УЄФА прибудуть в Україну в середу-четвер і за кілька днів відвідають стадіон ім. Бутовського в Полтаві, на якому грає "Ворскла", "Славутич-Арену" в Запоріжжі ("Зоря"), КСК "Ніка" ("Олександрія"), а також стадіон "Чорноморець" в Одесі. Також не виключається, що представники УЄФА заїдуть у Київ, щоб перевірити стадіон "Динамо", НСК "Олімпійський" та у Львів на "Арену Львів".

Першій з двох комісій УЄФА належить вивчити майбутні місця проведення матчів, вказати на недоліки в експлуатації арен, а також видати рекомендації щодо їх благоустрою згідно з європейськими нормами. Друга інспекція УЄФА, яка відвідає Україну пізніше, вже перевірить повну готовність стадіонів і, відштовхуючись від побаченого, винесе свій остаточний вердикт.

Відзначимо, що на даний момент в Запоріжжі "Зоря" не може домовитися з місцевою владою про те, щоб модернізувати "Славутич-Арену", а також у фінансових питаннях. А КСК "Ніка" в Олександрії, якщо і буде допущена до матчів кваліфікації єврокубків, потім не зможе приймати матчі групового етапу, так як не містить необхідної кількості глядачів.

Читайте також: Матч за Суперкубок України пройде в Одесі

Нагадаємо, раніше президент України Петро Порошенко направив лист президенту ФІФА Джанні Інфантіно з проханням зняти дискваліфікацію з "Арени Львів" на матчі національної збірної.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі