Інфантіно пообіцяв "повернути повагу до ФІФА"

Поділитися
Інфантіно пообіцяв "повернути повагу до ФІФА" Інфантіно обіцяє почати "нову еру" ФІФА © Sky Sports
Новоспечений президент організації прокоментував своє призначення.

Вчора, 26 лютого, у швейцарському Цюріху відбулися вибори президента ФІФА, яким став швейцарець Джанні Інфантіно. Новий глава Міжнародної федерації футболу отримає контракт до 2019 року.

Після своєї перемоги функціонер поділився емоціями і планами на новій посаді:

"Звичайно, зараз мені дуже важко висловити свої емоції. Тим не менше, хочу сказати, що ми обов'язково відродимо імідж ФІФА і повернемо до себе повагу. Якщо чесно, то я вже хочу приступити до роботи разом з усією організацією, щоб відкрити нову еру ФІФА, де футбол буде в епіцентрі уваги. Так, ми пройшли через складні, темні часи, моменти кризи, проте вони вже закінчилися", - сказав 45-річний Інфантіно.

"Ми повинні провести правильні реформи, які повернуть стабільність організації. Також нам потрібно не забувати про повагу. Я маю намір повернути його, тяжко працюючи і фокусуючись лише на футболі".

45-річний Інфантіно з 2009 року працював генеральним секретарем УЄФА, раніше з 2000 року обіймав менш значимі посади в структурі Європейського футбольного союзу.

Читайте також: ФФУ підтримає Інфантіно на виборах президента ФІФА

Нагадаємо, попередній президент ФІФА Зепп Блаттер був відсторонений від футбольної діяльності на 6 років разом з екс-головою УЄФА Мішелем Платіні, який до цього планував брати участь у виборах президента ФІФА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі