"Іллічівець" буде залишатися в Маріуполі, доки ситуація не стане "жахливою"

Поділитися
"Іллічівець" буде залишатися в Маріуполі, доки ситуація не стане "жахливою" Стадіон у Маріуполі знаходиться в безпечному місці, вважає Павлов © fcilich.com
Головний тренер "Іллічівця" Микола Павлов вважає, що якщо його команда залишить Маріуполь, то буде виглядати боягузливо. Втім, насильно тримати в клубі ніхто нікого не буде.

Головний тренер маріупольського Іллічівця Микола Павлов спростував слова спортивного директора Євгена Кананы про те, що команда переїде в інше місто України через напружену ситуацію в регіоні та артобстрілу 24 січня.

За словами Павлова, якщо "Іллічівець" покине Маріуполь, то це порахують боягузливим вчинком. Тому футболісти після повернення з тренувального збору в Туреччині будуть залишатися в своєму місті.

"Ми нікого в "Іллічівці" не тримаємо, але команда не покине Маріуполь, щоб не виглядати трусами. Ми будемо перебувати в місті до тих пір, доки ситуація там не стане справді жахливою. Там, де базується команда, все спокійно", - цитує Павлова "Команда".

Читайте також: Битва за Маріуполь потрібна Путіну, щоб виторгувати зняття санкцій - The Daily Beast

"Так і як ми можемо так вчинити? А що робити з людьми, які працюють на базі, на стадіоні, на кухні? А хто сильно турбується про своїх близьких, які знаходяться в Маріуполі, то під час паузи в роботі може поїхати і перевезти рідних в безпечне місце. Більше того, ми сказали футболістам, що якщо хтось побоюється, що може покинути команду, але поки ніхто з хлопців не виявляв такого бажання", - резюмував тренер.

Нагадаємо, що напередодні спортдиректор "Іллічівця" Євген Канана повідав, що маріупольці змінять місце базування на більш безпечний регіон. Серед можливих варіантів називалися Харків, Кривий Ріг та Дніпропетровськ. Також Канана додав, що футболісти, які перебувають в Туреччині на підготовчому зборі, будуть залишатися без перерв на Середземному морі до середини лютого.

Відзначимо, що "Іллічівець" в осінній частині чемпіонату не зіграв жодної гри в Маріуполі: всі домашні матчі команди відбулися або на поля суперників, або в Дніпропетровську.

Читайте також: "Іллічівець" грюкнув дверима перед вильотом з Кубка України

24 січня терористи "ДНР" і російські військові обстріляли з "Градів" східні околиці Маріуполя. Секретар РНБО Олександр Турчинов поклав відповідальність за цей злочин безпосередньо на президента Росії Володимира Путіна. Генпрокуратура кваліфікувала обстріл Маріуполя як теракт. За останніми даними, в результаті ракетної атаки в Маріуполі загинули 30 мирних громадян, поранені 95 городян. Напередодні маріупольський міськрада визнала "ДНР" і "ЛНР" терористичними організаціями.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі