Ігор Суркіс заявив про упереджене ставлення ФФУ до "Динамо"

Поділитися
Ігор Суркіс заявив про упереджене ставлення ФФУ до "Динамо" Ігор Суркіс розкритикував суддю © Dynamo.kiev.ua
Президент київського клубу прокоментував свою дискваліфікацію.

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував рішення КДК ФФУ дискваліфікувати його на три матчі після зустрічі з "Арсеналом-Києвом" (1:0).

"Я людина емоційна. Я висловився після гри. Не кажу, що я не говорив. В роздягальню не заходив. Упереджене ставлення суддівства у цій грі, де скасовується чистий гол, який неможливо було скасувати. Упереджене ставлення Федерації футболу України до "Динамо" призвело до того, що я сьогодні дискваліфіковано. Я це переживу.

Не має значення, де я буду дивитися футбол. Однаково буду вболівати за свою команду на трибуні, так і за її межами. Спокійно переношу цю гумористичну дискваліфікацію. Когоcь штрафують і кажуть, що це найбільша сума, коли б'ють до напівсмерті суддю. А я сказав, що думаю, і мене відсторонили на три матчі. Переживу.

Не розумію, що вони хотіли цим сказати. Просто не розумію. Ще раз кажу: буду сидіти на трибуні, в ложі або біля телевізора – моє серце буде однаково битися в унісон з моєю командою. А маразматичні рішення мені дуже важко коментувати, вони у мене не вкладаються в голові", - заявив Суркіс-молодший.

Раніше повідомлялося про те, що воротар "Динамо" Бойко - найращий в Європі за кількістю матчів без пропущених голів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі