Хворі футболісти "Карпат" не повернуться на поле через два тижні - медичний секретар УАФ

Поділитися
Хворі футболісти "Карпат" не повернуться на поле через два тижні - медичний секретар УАФ "Карпати" пішли на карантин © ФК Карпати
Гравцям буде потрібно більше часу, щоб не заразити інших людей.

Секретар спортивно-медичного комітету УАФ Максим Бецько оцінив ситуацію з коронавірусом львівських "Карпатах", де заразилися 26 осіб.

"Людна, яка інфікувалася, здатна заразити велику кількість людей навколо себе. Така особливість цього вірусу. Не вдалося уникнути розповсюдження всередині команди тими заходами, що застосовувались. Але не можна говорити, що хтось в "Карпатах" був у цьому винен.

Я б вважав зараз всіх контактними та перебуваючими під загрозою того, що всі будуть позитивні. До змагань допускаються тільки ті спортсмени, які нормативними документами МОЗ вважаються здоровими, повністю вийшли з захворювання, навіть пройшли реабілітацію. Тому футболісти, які зараз хворіють, повернуться до гри ще не скоро. Це не буде два тижні", - цитує Бецька footballua.tv.

Нагадаємо, 2 червня стало відомо про наявність великої кількості позитивних тестів на коронавірус в клубі - заразилися 26 осіб.

На минулих вихідних "Карпати" не змогли прийняти "Маріуполь" після новин про заражених футболістів і членів клубного персоналу.

Читайте також: Бізнес-плани в цьому році не виконають 65% компаній – експерт

Раніше повідомлялося про те, що два матчі УПЛ за участю "Карпат" скасовано після спалаху коронавірусу в клубі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі