Хвилює, що спортсмени показують свої найкращі результати після Ігор – Бубка

Поділитися
Хвилює, що спортсмени показують свої найкращі результати після Ігор – Бубка Влітку нинішнього року Сергій Бубка був переобраний у виконком МОК © zimbio.com
Сергій Бубка спробував знайти причини невдалого виступу українських спортсменів на Олімпіаді в Ріо.

Глава Національного Олімпійського Комітету Сергій Бубка вважає, що основна проблема українських спортсменів полягає в контролі підготовки.

"Після Ігор ми зробили дуже серйозний аналіз ситуації. Сьогодні нас хвилює, як забезпечити підготовку до Токіо 2020, що потрібно поліпшити, які помилки не можна повторити. Ми визначили, де були упущення – а вони були в системі контролю підготовки спортсменів".

"Безперечно, хвилює, що дуже багато спортсменів показують свої кращі результати після Ігор або просто на комерційних змаганнях, кубках світу та інших. На круглому столі була сформульована проблема – це проблема контролю підготовки. Звучали різні думки, що потрібно створити групу фахівців, які допомагали б тренерам і спортсменам готуватися до головних стартів сезону. У нас запланована зустріч у більш вузькому колі, щоб обговорити більш конкретно, яким шляхом йти до 2020 року" – повідомив Бубка.

Влітку нинішнього року Сергій Бубка був переобраний у виконком Міжнародного олімпійського комітету в рамках 129-ї Сесії МОК.

До складу виконкому українець входить з 2000 року. Також, нагадаємо, він є першим віце-президентом Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій.

Читайте також: Бубка переобрався у виконком МОК і проніс олімпійський вогонь вулицями Ріо

На минулій Олімпіаді в Ріо українські спортсмени показали найгірший результат в історії незалежної України, заробивши всього 11 медалей, з яких дві золотих, п'ять срібних і шість бронзових нагород.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі