Хук намагався вдарити в потилицю і бив нижче пояса - Усик

Поділитися
Хук намагався вдарити в потилицю і бив нижче пояса - Усик Усик розповів про брудні прийоми суперника © facebook.com
Українець не став відповідати супернику брудним боксом.

В Берліні відбувся бій-відкриття Всесвітньої боксерської суперсерії, в якому український чемпіон світу за версією WBO в першій важкій вазі Олександр Усик (13-0, 11 КО) технічним нокаутом в десятому раунді переміг німця Марко Хука (40-5-1, 27 КО) і вийшов у півфінал турніру.

"Я хочу сказати спасибі організаторам, що зробили такий турнір і можливість об'єднати пояси за один рік. Я радий, що бій закінчився саме отже. Він (Хук - прим.) обзивався, штовхався, але ви бачили, що потім відбувалося", - сказав Усик на прес-конференції після бою.

"Чому був відсутній під час прес-конференції Хука? Я здавав допінг, мені все одно, що він говорив. Це його слабкість - те, що він вів себе так. Якщо потрібно, я готовий з ним повечеряти і заплатити за це. Хук бив мені нижче пояса, він мені все там відбив, він намагався вдарити в потилицю. Проте у відповідь він нічого не отримав, адже бокс - це вид спорту джентельменів родом з Англії. Я не можу собі дозволити робити це".

"Наступний суперник? Я не забігаю наперед. Я буду йти поступово, зараз моя гілка - це Бріедіс і Перес. Я вже готуюся до них. Нехай з них переможе найсильніший, і я зустрінуся з ним. Багато хто чомусь віддають перевагу Бріедісу".

У півфіналі WBSS Усик зустрінеться з переможцем пари Майріс Бріедіс - Майк Перес.

Олександр Усик - Марко Хук: найкращі фото бою.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі