Хуанде Рамос назвав рецепт успіху збірної України в матчі з Іспанією

Поділитися
Хуанде Рамос назвав рецепт успіху збірної України в матчі з Іспанією Рамос порадив українцям позбавити Іспанію контролю м'яча © football.ua
Українцям необхідно щільніше грати з іспанцями - і особливо в центрі поля. З іншого боку, чемпіонам Європи не слід чекати легкої прогулянки, вважає іспанський фахівець.

Колишній наставник дніпропетровського "Дніпра" Хуанде Рамос вважає, що його співвітчизникам у матчі зі збірною України 27 березня не слід чекати легкої прогулянки.

За словами іспанського фахівця, через пресу він попередив футболістів "Фурії рохи" про небезпеку з боку "синьо-жовтих". Українцям же необхідно позбавити суперника можливості нормально контролювати м'яч.

"Скажу чесно, матч чекає дуже непростий. Іспанія буде контролювати м'яч і суперника, якому доведеться грати на контратаках. Якщо Україні вдасться не пропустити гол, то незабаром може з'явитися можливість і самим забити у ворота іспанців", - цитує Рамоса MatchDay.

Читайте також: У збірній України обіцяють грати з Іспанією на перемогу

"Важливо зуміти витягти користь з кожної контратаки і при цьому дуже організовано зіграти в обороні. Плюс, потрібно не дати Іспанії простір для пересування з м'ячем", - сказав іспанський фахівець.

Нагадаємо, що збірні України та Іспанії вже втрачали очки в нинішньому відборі Євро-2016: команди програли одному і тому ж супернику - Словаччини. Українців словаки здолали у Києві 1:0, а іспанців - вдома з рахунком 2:1. Саме словаки і лідирують у групі С. У 5-му турі їм належить проекзаменувати Люксембург. У ще одному матчі Олександр Хацкевич в дебютному для себе матчі на тренерському містку збірної Білорусі спробує що-небудь протиставити Македонії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі