Хто на новенького: найкращий бомбардир ЧС-2014 влаштував революцію у гаманцях "Реала" та "Барселони"

Поділитися
Хто на новенького: найкращий бомбардир ЧС-2014 влаштував революцію у гаманцях "Реала" та "Барселони" © fcf.com.co
Джеймс Родрігес до бразильського мундіалю був відомий лише затятим шанувальникам французького футболу і фахівцям. Однак яскрава гра на мундіалі вже принесла йому справжню славу.

Джеймс Родрігес, атакуючий футболіст збірної Колумбії, що став найкращим бомбардиром і распасовщиком чемпіонату світу у Бразилії (6 голів і 4 передачі в п'яти матчах), швидше за все покине розташування "Монако", щоб спробувати свої сили у мадридському "Реалі".

Іспанська преса повідомила про те, що керівництво команд домовилося про трансфер Родрігеса - "Реалу" залишилося лише знайти 80 мільйонів євро, які запросили у стані монегасків за 23-річного колумбійського футболіста. Окрім солідного грошового переказу "Реал" віддасть "Монако" кого-небудь зі своїх провідних гравців.

Втім, саме це питання і стало каменем спотикання для миттєвого "загорніть!". Французи і їхній російський бос Дмитро Риболовлєв хотіли дістати португальського захисника Пепе, однак "вершкові" відповіли відмовою. Також ішлося про ще одного португальця Фабіу Коентрау. Найбільш імовірною кандидатурою для "доплати" є бразильський півзахисник Каземіру. У цьому випадку, "Реал" отримує знижку 10 мільйонів євро.

Однак найцікавіше полягає не в тому, що одна з зірок ЧС зібралася на підвищення: як тільки стало відомо про перехід Джеймса в "Реал", у торги відразу ж вступила "Барселона". Щоправда, з досить несподіваного боку - каталонці готові заплатити більше, а мова йде про надзвичайні 90 мільйонів, але вже в 2015 році.

Між тим, для Родрігеса питання вибору не існує: він мріяв грати у "Реалі" ще з пелюшок. Тим не менш, трансфер все ж може зірватися, і тоді настане година "Барселони" - навіть всемогутній "Королівський клуб" не має у своєму розпорядженні настільки значної суми - врятувати ситуацію покликаний трансфер аргентинця Анхеля ді Марії, за якого "Парі Сен-Жермен" готовий заплатити 60 мільйонів. Саме на ці гроші і розраховує Флорентіно Перес і його команда.

А ще, в разі переходу у "Реал", Джеймс буде заробляти 7,5 мільйона євро на рік - більше, ніж автор найгучнішого і грошового переходу валлієць Гарет Бейл, який, до речі, тепер матиме серйозного конкурента в боротьбі за місце у складі "вершкових".

Примітно і те, що буквально за кілька тижнів до розквіту таланту Родрігеса "Реал" майже домовився про трансфер ще одного колумбійця з "Монако" Радамеля Фалькао, який пропускав ЧС через травму. Але його заблокував Кріштіану Роналду, який попросив керівництво мадридців не купувати колумбійську зірку.

Додамо, що в сезоні-2013/14 хавбек провів 34 матчі у чемпіонаті Франції, забив 9 м'ячів і віддав 13 результативних передач. На чемпіонаті світу-2014, де збірна Колумбії дійшла до чвертьфіналу, Родрігес відзначився 6 разів і ще 4 рази асистував партнерам у 5 зустрічах, в результаті здобувши "Золоту бутсу" турніру. !zn

Читайте також:

"Реал" дев'ятий рік поспіль залишається найбагатшим футбольним клубом світу

В Іспанії помер легендарний футболіст "Реала" Альфредо ді Стефано

Суарес зможе дебютувати за "Барселону" лише у кінці жовтня

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі