Хорватський екс-футболіст розкритикував Тимощука за рішення працювати в Росії

Поділитися
Хорватський екс-футболіст розкритикував Тимощука за рішення працювати в Росії Піріч не зрозумів вчинку Тимощука © sport.ua
Івіца Піріч не розуміє рішення українського футболіста підписати контракт з "Зенітом".

Колишній гравець київських "Арсеналу" і ЦСКА Івіца Піріч розкритикував рішення екс-футболіста збірної України Анатолія Тимощука підписати контракт з пітерським "Зенітом" і приєднатися до тренерського штабу Мірчі Луческу.

"Якщо б це зробив капітан нашої збірної під час війни, то він би не зміг повернутися до Хорватії. Це особиста справа Тимощука, але я цього зрозуміти не можу", - цитує Піріча Gazeta.ua.

"Вважаю, що спортсмени не можуть стояти осторонь. Їх ніхто не просить іти в парламент і там виступати. Але підтримка, навіть простими словами або фінансами, може допомогти дітям і солдатам. Тому футболісти повинні бути соціально активними. Люди, які стоять на першій лінії, захищають всю країну, щоб мешканці Києва, Запоріжжя, Дніпра, Одеси, Львова могли жити спокійно".

38-річний Тимощук виступав за луцьку "Волинь", донецький "Шахтар", пітерський "Зеніт" і мюнхенську "Баварію", а останньою командою ветерана був казахстанський "Кайрат". У складі збірної України футболіст провів 144 матчі і забив 4 голи.

Раніше повідомлялося, що петиція про позбавлення Тимощука звання "Почесного громадянина Луцька" набрала потрібну кількість голосів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі