Хомченовський не зміг вимовити назву свого нового клубу

Відео
Поділитися
Хомченовський не зміг вимовити назву свого нового клубу Хомченовський перейшов в "Понферрадіну" як вільний агент © sdponferradina.com
Екс-гравець "Зорі" дав першу прес-конференцію в Іспанії і пообіцяв вивчити місцеву мову за два місяці.

Півзахисник іспанської "Понферрадіни" Дмитро Хомченовський був представлений в якості гравця клубу, який, нагадаємо, виступає в Сегунді - другому іспанському дивізіоні.

Хомченовський подякував клубу за запрошення, правда, при цьому трохи осоромився - у своїй вітальній промові не зумів вимовити назву команди. "Ціную те, як клуб зустрів мене. Я перейшов сюди, щоб показати свій максимум, викластися на сто відсотків заради цілей клубу. Якщо пощастить, то піднімемося в перший дивізіон. Я вперше покинув рідну країну. Іспанія була найкращим варіантом, у клубу є всі шанси, щоб піднятися в еліту. Прийом від команди і вболівальників був прекрасним", - сказав футболіст.

Також Хомченовський підкреслив, що планує посилено зайнятися вивченням іспанської мови: "Мені потрібно два місяці, щоб вивчити мову, і тоді все буде відмінно. Як тільки я зможу розуміти партнерів, все буде добре".

Читайте також: Президент "Зорі" звинуватив Михайла Фоменка у неповазі до гравців луганського клубу

Нагадаємо, з 2011 року Хомченовський виступав "Зорі", проте розірвав контракт з клубом за взаємною згодою сторін, після чого перейшов в "Понферрадіну" на правах вільного агента.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі