Хокейна збірна України зазнала третьої поспіль поразки на чемпіонаті світу

Поділитися
Хокейна збірна України зазнала третьої поспіль поразки на чемпіонаті світу Українці не зуміли обіграти Польщу
Підопічні Олександра Годинюка могли зачепитися за перемогу над Польщею, однак у підсумку, пропустили наприкінці матчу в меншості. Наздогнати суперника вже не вистачило часу.

Збірна України з хокею не зуміла здобути першу перемогу на чемпіонаті світу в дивізіоні 1А, який в ці дні проходить у польському Кракові. Позитивний результат у матчі з господарями турніру залишав би українцям хороші шанси на завоювання однієї з двох путівок в еліту світового хокею, однак у підсумку підопічні Олександра Годыюнка програли 2:3.

"Синьо-жовті" проявили характер і зуміли відігратися, поступаючись 0:2, проте прикра видалення в кінці третього періоду призвело до того, що поляки знову вийшли вперед. Відігратися ще раз, в українців не вийшло - фінальна сирена застала їх у фінальному штурмі. Зазначимо, що дебютними шайбами за збірну відзначилися молоді Владислав Гаврик та Віталій Лялька.

В інших матчах туру Казахстан знову не залишив шансів суперникам, розгромивши Японію 7:2, а Угорщина несподівано обіграла Італію 4:1. Саме цей результат давав українцям хороші шанси на боротьбу за друге місце, але тільки в разі перемоги над Польщею. Зараз же, швидше за все збірну України чекає боротьба за виживання в дивізіоні 1А.

Наступний матч Україна проведе 23 квітня о 17:30 проти Угорщини.

Польща - Україна- 3:2 (0:0, 1:0, 2:2)

Шайби: 33:13 Багінський (Пасіут - менш.) - 1:0; 40:34 Ромпковський (Брик, Колуш - більш.) - 2:0; 41:46 Гаврик (Захарченко) - 2:1; 44:52 Лялька - 2:2; 53:44 Ромпковський (Запала, Колуш - більш.) - 3:2

Польща: Одробний; Брик - Ромпковський, Поцеха - Дутка, Вайда - Котлорц, Кручек - Ванацький; Запала - Маласинський - Колуш, Хмелєвський - Ковальовка - Пасиут, Ляшкевич - Дзюбинський - Галант, Багінський - Урбанович - Калиновський.

Україна: Захарченко (Напненко); Наваренко - Рябенко, Алексюк - Побєдоносцев, Ладигін - Кугут, Скрипець; Міхнов - Гніденко - Благой, Німенко - Варламов - Доніка, Захаров - Бондарєв - Лялька, Гаврик - Заблудовський - Кузьмик, Петранговський.

Кидки: 24 (7+11+6) - 19 (6+8+5)

Штраф: 8 (2+4+2) - 12 (2+6+4).

Читайте також: АТЕК всупереч прогнозам завоював золото хокейного чемпіонату України

На чемпіонат світу в Краків збірна України вирушила в досить експериментальному складі - з п'ятьма новачками у команді. Четверо з них - вчорашні представники юніорської та молодіжної збірних.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі