Хокейна збірна України може знову залишитися без головного тренера

Поділитися
Хокейна збірна України може знову залишитися без головного тренера Олександр Годинюк та Ігор Чібірьов знайшли роботу в Росії © IIHF
Олександра Годинюка і його асистенту Ігорю Чибиреву запропонували роботу в хокейній команді, яка виступає в російському Красноярську.

Головний тренер збірної України з хокею Олександр Годинюк прийме російський клуб "Сокіл" з Красноярська, виступаючий в чемпіонаті ВХЛ.

Про це повідомляє твіттер "Хокейний інсайдер". Офіційного підтвердження даної інформації до теперішнього моменту не надійшло, однак за даними iSport.ua днями в Красноярську відбудеться прес-конференція, на якій український фахівець буде представлений в якості наставника красноярців.
Асистентом Годинюка, за інформацією джерела, стане Ігор Чібірьов, займає цю ж посаду і в тренерському штабі збірної України.

45-річний Годинюк раніше працював на посаді головного тренер київського "Сокола", з яким завоював срібло і бронзу чемпіонату України. Також у його тренерській кар'єрі значиться робота з юніорської та молодіжної збірних України.

Додамо, що з національною командою Годинюк не зумів вдало виступити на чемпіонату світу в дивізіоні 1А. У Кракові українці програли всі п'ять матчів і вилетіли у дивізіон 1В. Примітно, що після провалу на світовому форумі Годинюк уникав спілкування з пресою і так і не прокоментував поразку своєї команди.

Читайте також: АТЕК всупереч прогнозам завоював золото хокейного чемпіонату України

Олександр Годинюк був призначений на пост головного тренера збірної України влітку 2014 року після того, як тренерський місток "синьо-жовтих" залишив Андрій Назаров. Годинюк став восьмим за останні сім років тренером збірної України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі