Хижняк перейде у професійний бокс після Олімпіади-2020

Поділитися
Хижняк перейде у професійний бокс після Олімпіади-2020 Хижняк виступить в Токіо © twitter.com
Через два роки українського боксера варто очікувати в професійному боксі.

Президент Національної ліги професійного боксу України Михайло Зав'ялов заявив про те, що Олександр Хижняк має намір перейти в професійний бокс після Олімпіади-2020. Про це повідомляє Luckypunch.net. Також Зав'ялов розповів про ситуацію з ліцензіями на Ігри, які пройдуть через два роки в Токіо.

"Я думаю, що саме Хижняк не залишиться без олімпійської путівки. Все одно він буде на Олімпійських іграх – це престиж AIBA. Чемпіонат світу, де розігруватимуться ліцензії на Олімпійські ігри, буде в Росії, в Сочі. А у нас наказом міністра спорту заборонений виїзд в Росію на якісь змагання. Що тут можна очікувати? Там ще буде два-три турніру, крім чемпіонату світу, в інших країнах, де будуть розігруватися путівки.

У них було прийнято правильне рішення, щоб виступити на Олімпійських іграх, дай бог успішно, і, звичайно, переходити в професіонали, щоб показувати себе, заробляти на життя, і славу заробляти. Ставати чемпіоном. А щодо цього рішення, то його приймати вже повинен він, його тато-тренер і любительська федерація", – сказав Зав'ялов.

Нагадаємо, Хижняк є переможцем чемпіонату України U-22, дорослого чемпіонату України, чемпіонату Європи U-22, дорослого чемпіонату Європи та чемпіонату світу, а також був визнаний найкращим боксером світової першості незалежно від вагової категорії і найкращим боксером світу серед аматорів.

Раніше Олександр Хижняк був визнаний найкращим спортсменом України в 2017 році на церемонії "Герої спортивного року".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі