Хитров проведе титульний бій у Кривому Розі

Відео
Поділитися
Хитров проведе титульний бій у Кривому Розі Хитров проведе свій дванадцятий бій © fightnews.com
Непереможний український боксер вперше буде битися на батьківщині.

Євген Хитров свій наступний бій проведе в Кривому Розі. Українець вперше буде битися за титул. Ім'я суперника поки невідомо.

"Хитров був обома руками "за" провести бій в Україні. До речі, це не просто черговий рейтинговий бій Хитрова, а його перший титульний двобій. Він в своєму рідному місті посперечається за титул WBC, NABF (Північноамериканська боксерська федерація Всесвітньої боксерської ради). У разі перемоги Євген зробить серйозний стрибок у рейтингу цієї боксерської організації. Зараз він знаходиться на 15-му місці", - розповів розповів в інтерв'ю "Еспрессо TV" промоутер Хитрова Макс Альперович.

Повідомляється, що опонентом українця повинен стати боксер серйозного рівня, з хорошим послужним списком: "Оскільки це титульний бій, WBC не схвалить слабкого суперника". Також Альперович заявив, що вже в 2016 році Хитров може вийти на чемпіонський бій: "Враховуючи позиції в рейтингу, це цілком реально".

Читайте також: Берінчик здобув красиву перемогу в своєму дебютному поєдинку в профі

Нагадаємо, Хитров провів на професійному рингу 11 боїв, у всіх здобув перемоги, причому в 10 випадках зробив це достроково.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі