"Хімік" програв, але вийшов у плей-офф Кубка Європи ФІБА

Поділитися
"Хімік" програв, але вийшов у плей-офф Кубка Європи ФІБА "Хімік" поступився "Ювентусу" © fibaeurope.com
Южненський клуб продовжить виступи в єврокубковому турнірі.

Южненський "Хімік" програв литовському "Ювентусу" у заключному турі другого групового етапу Кубка Європи ФІБА, але все одно зумів пробитися в плей-офф турніру.

По ходу матчу южненці ставили себе на межу вильоту з турніру, поступаючись з неприйнятною різницею більш ніж в 12 очок. Але в заключному періоді "Хімік" вже тримав ситуацію під контролем, програвши у підсумку з допустимою різницею в рахунку.

"Ювентус" (Литва) - "Хімік" (Україна) - 74:63 (19:11, 23:27, 14:11, 18:14)

"Хімік": Конєв (21 + 6 підбирань), Шоу (12), Фрезьєр (11), Бєліков (6), Рябчук (5), Петров (5), Антіпов (2), Прокопенко (1).

Після фінального свистка виявилося, що "Хімік" міг програти з будь-якою різницею, адже у паралельній грі "Баккен" обіграв "Монс" і позбавив бельгійців навіть теоретичних шансів на вихід з групи. "Хімік", як і "Ювентус", набрав 10 очок, але зайняв у своїй групі друге місце.

Суперником "Хіміка" по 1/8 фіналу стане румунська "Енергія". Серія триватиме до двох перемог однієї з команд. Першу зустріч чемпіон України проведе на виїзді 17 лютого.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі