Хіддінк дав згоду очолити "Челсі" - ЗМІ

Поділитися
Хіддінк дав згоду очолити "Челсі" - ЗМІ Хіддінк вже очолював "Челсі"
Нідерландський фахівець може тренувати лондонців до кінця сезону.

Новим головним тренером "Челсі" стане авторитетний нідерландський тренер Гус Хіддінк, повідомляє The Sun. Він може очолити команду тимчасово (до кінця нинішнього сезону) і в статусі "виконуючого обов'язки", а вже по закінченні сезону стати повноцінним головним тренером при відповідних результати.

Повідомляється, що керівництво "Челсі" вже погодило з Хіддінком деталі співпраці, і той дав принципову згоду, але взяв кілька днів на остаточну відповідь.

Зазначимо, що 69-річний Хіддінк вже очолював "Челсі" в 2009 році і теж в якості виконуючого обов'язки. Тренер прийняв команду по ходу сезону 2008-2009, вивів її в півфінал Ліги чемпіонів і виграв Кубок Англії. Останнім місцем роботи Хіддінка була збірна Нідерландів.

Нагадаємо, сьогодні, 17 грудня, у відставку був відправлений Жозе Моуріньо. Керівництво клубу не влаштували результати команди в англійській Прем'єр-лізі - 15 очок у 16 матчах і 16-е місце.

Також кандидатами на пост тренера "Челсі" є Пеп Гвардіола, Брендан Роджерс, Карло Анчелотті, Марчелло Ліппі та Хуанде Рамос, який теж може очолити команду до кінця сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі