Хей не виключає, що може повернутися на ринг заради Кличка

Поділитися
© прес-служби "Укртрансгаз"
Екс-чемпіон WBA в суперважкій вазі Девід Хей, який оголосив про завершення кар'єри в професійному боксі, заявив, що може повернутися на ринг заради бою проти чемпіона світу IBF/IBO/WBO/WBA в суперважкій вазі Володимира Кличка або чемпіона світу за версією WBC Віталія Кличка.

«Я не повністю закрив для себе бокс. Час покаже, заради бою з В. Кличко можна подумати про повернення на ринг. Все буде залежати від них», - зазначив він.

«Вони не вірять, що потребують в мені більше, ніж я в них. Якщо вони хочуть легких перемог, то нехай продовжують виступати як раніше, а якщо їм потрібен сильний суперник, то завжди можна звернутися до мене. Але якщо вони не зацікавлені в бою зі мною, то мені є чим зайнятися і поза боксом», - заявив Д. Хей.

Нагадаємо, 8 жовтня тренер і менеджер Хея Адам Бут заявив про те, що екс-чемпіон готовий відкласти свій відхід з боксу заради поєдинку проти чемпіона WBC в суперважкій вазі.

2 липня В. Кличко переміг Д. Хея в 12 раундах e Гамбурзі, завоювавши свій третій чемпіонський титул - за версією WBA. Тепер брати Клички володіють всіма поясами в суперважкій вазі (Віталій Кличко - чемпіон за версією WBC).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі