Харлан визнана найкращою спортсменкою України за підсумками січня

Поділитися
Харлан визнана найкращою спортсменкою України за підсумками січня Харлан принесла українській збірній перемогу © НОК
Українська шаблістка в дев'ятий раз отримала нагороду від НОК.

Національний олімпійський комітет України традиційно підбив підсумки минулого місяця і назвав ім'я найкращого спортсмена та тренера країни.

За підсумками січня найкращою спортсменкою України визнана шаблістка Ольга Харлан. А найкращим тренером січня став наставник Харлан і тренер жіночої збірної України з фехтування Артем Скороход.

Нагадаємо, що жіноча збірна України з фехтування на шаблях у складі Ольги Харлан, Аліни Комащук, Олени Кравацької і Олени Вороніної виграла "золото" на етапі Кубка світу, перемігши у фіналі російську команду. Перемогу українській збірній принесла Харлан, яка у заключному поєдинку з Софією Великою відіграла відставання і вийшла вперед у вирішальному уколі.

Зазначимо, що Харлан вже в дев'ятий раз виграла нагороду від НОК. Вона є абсолютною рекордсменкою за цим показником. Сім разів найкращим спортсменом місяця визнавався гімнаст Олег Верняєв, шість разів - біатлоністка Олена Підгрушна.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі