Харлан і Хижняк визнані найкращими спортсменами України 2017 року

Поділитися
Харлан і Хижняк визнані найкращими спортсменами України 2017 року Харлан і Хижняк успішно провели минулий рік © XSport.ua
У Києві пройшла чергова спортивна церемонія.

Фехтувальниця Ольга Харлан і боксер Олександр Хижняк були визнані найкращими спортсменами України в 2017 році на церемонії "Герої спортивного року".

Харлан, яка виграла "золото" чемпіонату світу в Лейпцигу обійшла Еліну Світоліну і борчиху Юлію Ткач та стала найкращою спортсменкою України другий рік поспіль.

Чемпіон світу і Європи Хижняк обійшов гімнаста Олега Верняєва та плавця Михайла Романчука.

Найращим тренером року визнаний тренер збірної України з синхронного плавання Світлана Саїдова, сенсація року - Юлія Левченко, найкраща команда (збірна) року - збірна України з синхронного плавання.

Олімпійською надією України стала Дар'я Білодід, найкращою в паралімпійських видах - Людмила Ляшенко, в неолімпійських видах спорту нагороду здобула важкоатлетка Лариса Соловйова.

Нагадаємо, в жовтні минулого року Харлан вперше в кар'єрі перенесла операцію, так як відчувала проблеми з правою кистю.

На минулій Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро Ольга Харлан завоювала дві медалі - "бронзу" в індивідуальній першості, а також "срібло" у складі жіночої збірної з фехтування на шаблі. Крім того, в активі фехтувальниці "золото" Пекіна-2008, а також "бронза" Лондона-2012.

Боксер Хижняк виграв чемпіонат України U-22, дорослий чемпіонат України, чемпіонат Європи U-22, дорослий чемпіонат Європи та чемпіонат світу, а також був визнаний найкращим боксером світової першості незалежно від вагової категорії і найкращим боксером світу серед аматорів.

Раніше стало відомо про те, що Хижняк повернеться на ринг на боксерському турнірі в Харкові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі