Харківський «Металіст» придбав бразильського півзахисника

Поділитися
Харківський «Металіст» придбав 27-річного бразильського півзахисника Клейтона Шав'єра. Про це у четвер, 15 липня, повідомив офіційний сайт клубу «Палмейрас», за який останнім часом виступав цей футболіст.
Харківський «Металіст» придбав 27-річного бразильського півзахисника Клейтона Шав'єра. Про це у четвер, 15 липня, повідомив офіційний сайт клубу «Палмейрас», за який останнім часом виступав цей футболіст.У той же час харківський клуб поки не підтверджує даний трансфер. На Клейтона Шав'єра також претендував бразильський «Сантос». Півзахисник перейшов до «Палмейрасу» на початку 2009 року. За цей час півзахисник провів за клуб 90 ігор, відзначившись 16 разів. Бразильська преса називала Клейтона Шав'єра одним із кращих гравців чемпіонату країни. Варто відзначити, що восени вже екс-тренер збірної Бразилії Дунга викликав його на товариський матч проти Чилі. Однак Клейтон Шав'єр на поле так і не вийшов. Нагадаємо, цього літа склад харківського «Металіста» вже поповнили три гравці: захисник Олександр Романчук із київського «Динамо», аргентинець Крістіан Вільягра («Рівер-Плейт», Аргентина) і відомий форвард Андрій Воробей, який перейшов зі столичного «Арсеналу».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі