Хацкевич знайшов заміну Ярмоленку в "Динамо"

Поділитися
Хацкевич знайшов заміну Ярмоленку в "Динамо" Циганков отримає шанс від тренерського штабу © ФК Динамо
Тренерський штаб готовий довірити позицію Віктору Циганкову.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич заявив, що місце Андрія Ярмоленка, який був проданий в дортмундську "Боруссію", на полі може зайняти 19-річний Віктор Циганков.

"Як я бачу цю ситуацію, то той же Циганков на сьогоднішній момент вже готовий грати. Інше питання - як він буде грати. Ефективність його гри. Це ми вже подивимося в процесі.

Але він хлопець досить цікавий та креативний. Для Циганкова настає такий період, коли він повинен виходити і показувати рівень своєї майстерності в кожній грі. Є проблема не тільки у Циганкова та Гонсалеса. Така проблема і в Ярмоленка. Вони не хочуть грати на оборону", - сказав Хацкевич в інтерв'ю програмі "Профутбол".

Також тренер прокоментував перспективи новачків - Томаша Кендзьори і Йосипа Піварича:

"Томаш ще соромиться, але в оборонному плані він досить надійний. Наші селекціонери і я бачили, як він може грати на атаку, але поки він цього не показує навіть на 50%".

"За першим тренуванням Піварича видно, що він хлопець досвідчений і грає. Він і тактично грамотний, і знає, коли підключитися. Гравець збірної Хорватії. Видно, що він такий ігровик. Не боїться грати з м'ячем, не боїться помилитися. Він вже більш впевнений футболіст".

Нагадаємо, "Динамо" продало Ярмоленка "Боруссії" за 25 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі